Kazališne predstave

• Centar za cjeloživotno učenje Novi Marof •

ODGOĐENA PREDSTAVA POVODOM NOĆI KAZALIŠTA: SVE O MUŠKARCIMA, kazališna predstava za odrasle

Objavljeno: Utorak, 13.10.2020.


Fotografija izdvojenog članka: ODGOĐENA PREDSTAVA POVODOM NOĆI KAZALIŠTA: SVE O MUŠKARCIMA, kazališna predstava za odrasle

Zbog novih mjera Nacionalnog stožera odgođena je predstava Sve o muškarcima za proljeće, odnosno Dan žena. Novi datum objavljujemo uskoro.
Ove godine za manifestaciju Noć kazališta, Pučko otvoreno učilište Novi Marof ugostit će “mušku inačicu” predstave Teatra Gavran – Sve o muškarcima u subotu 21.11.2020. u 20:00.
SADRŽAJ:
Nakon predstave »Sve o ženama« Miro Gavran zaronio je i u svijet muškaraca te na dinamičan i humorističan način na sceni prikazao život iz muške perspektive. U komediji »Sve o muškarcima« tri mlada i talentirana glumca, od kojih je svaki utjelovio više različitih uloga, uspješno su prikazala probleme i situacije s kojima se muškarac današnjice susreće.
Što se događa s prijateljstvom tri srednjoškolca kad stignu u zrele godine i kad naiđe na nove probleme i neslaganja, samo je jedno od pitanja na koje komedija pokušava dati odgovor. Osim prijateljstva, Gavran obrađuje i odnos otac – sin kroz tegobnu priču mladoga muškarca koji se suočava s rastavom roditelja, što mu obilježi život. Nakon mnogih godina ljutnje prema ocu, pa čak i vlastitomu bratu, je li moguće da čovjek promjeni mišljenje i pokaje se? Predstava na scenu dovodi i homoseksualni par te priču o muškarcima koji su isprepleteni mračnim, »muškim« poslovnim odnosom.
Kroz zabavne scene, brze i kratke dijaloge i svakodnevne situacije Gavran na blizak i prepoznatljiv, jednostavan način prikazuje muškarca i kao ranjivoga, ljubomornoga, često tvrdoglavoga… Onakvoga kakvoga mnogi muškarac ne će htjeti prepoznati ni priznati samomu sebi. Različiti svjetovi jedne te iste predstave zaokružuju se u skladnu cjelinu, pričom koja potvrđuje važnost iskrenoga prijateljstva i među muškarcima, dovoljno snažnoga da nadživi i prebrodi sukobe i svađe.
ULAZNICA: 50,00kn
REZERVACIJE : inbox ili broj mob 099/8170085
Uz poštivanje epidemioloških mjera.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacimaPošalji na email