Kino projekcije

• Centar za cjeloživotno učenje Novi Marof •

ŽENIJALNI DANI U KINU MAROF – PODRŽITE DJEVOJKE, komedija ULAZ SLOBODAN!


ŽENIJALNI DANI U KINU MAROF – PODRŽITE DJEVOJKE, komedija ULAZ SLOBODAN!

U sklopu Ženijalnih dana u kinu Marof možete pogledati

besplatnu projekciju filma Podržite djevojke u NEDJELJU 8.3.2020., 18:00h.

SADRŽAJ:
Topla komedija Podržite djevojke, smještena je u tipičnom američkom restoranu brze hrane čija je politika zapošljavanje oskudno odjevenih konobarica.
Lisa (Regina Hall) je generalna direktorica u baru koja ima nezaustavljiv optimizam i vjeru u svoje djevojke, kupce i sebe – no testirana je tijekom dugog i čudnog dana.
Komedija o radničkoj klasi u kojoj se pojavljuju glumice franšize Mrak film te serije Narančasta je nova crna.
Lisa nastoji zaštititi djevojke od neprimjerenog i sirovog ponašanja gostiju što joj je sve teži zadatak obzirom da one pokušavaju namaknuti novac za jamčevinu kolegici koja je završila iza rešetaka golišavim pranjem automobila ispred bara dok im svima planove kvari primitivni šef.
Naslov se poigrava sloganom koji Amerikanci koriste u znak podrške vojnicima koji ratuju po svijetu – “podržite momke“ te time želi podsjetiti da uz momke koji vojuju u uniformi postoji druga skupina boraca koji svoje bitke vojuju svakodnevno, ali odmah tu, u neposrednoj blizini. To su prekarni radnici, kuharice, sobarice, konobarice, radnička klasa na čijem potplaćenom i nesigurnom radu počiva američka industrija usluga.

TRAJANJE 91min.

ULAZ SLOBODAN!