Kino projekcije

• Centar za cjeloživotno učenje Novi Marof •

Last Christmas, ljubavno – romantična komedija


Last Christmas, ljubavno – romantična komedija

SUBOTA, 30.11.2019., 19:00h

SADRŽAJ FILMA:
Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u Last Christmasu, romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Kate (Clare) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta ćuti i nikada objavljivane pjesme Georga.

TRAJANJE: 102min

CIJENA ULAZNICE: 20,00kn

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=z9CEIcmWmtA

REZERVACIJA ULAZNICAinbox Facebook Kino Marof ili na telefon 099/817-0085 radnim danom 8:00-15:00h

PRODAJA ULAZNICA NA DAN PROJEKCIJE DVA (2) SATA PRIJE PRVE PROJEKCIJE.